Martorii lui Iehova o sectă pedo-satanistă fondată de un francmason sionist.

Reporter:

Laurent Glauzy ați scris numeroase articole în paginile săptămânalului internațional, Valeurs Actuelles (Valorile Actuale). Vorbiți șase limbi străine și la  44 de ani, sunteți autorul a șapte cărți. Ați tradus în limba franceză cartea ”Témoins de Jéhovah, les missionnaires de Satan” (Martorii lui Iehova, misionarii lui Satan) după cartea scriitorului olandez Robin de  Ruiter, autorul cel mai tradus și cunoscut în Franța pentru bestseller-ul,  Les 13 lignées sataniques. (De 13 Satanische Bloedlijnen / Cele 13 descendențe satanice)

Care este motivația dumneavoastră?

 Laurent Glauzy:

Obiectivul principal este de a opri răspândirea acestei secte, ale cărei fundații sunt în mod deliberat ignorate.  Organizația Martorilor lui Iehova a fost fondată în 1870 de către Charles Taze Russell, un om de afaceri necinstit, pastor și apologet al sionismului anilor 1880. El era un apropiat al familiilor de bancheri Morgan, Rockefeller, Warburg și Rothschild. La acea vreme,  secta se numea Studenții Bibliei. (Nota mea: Pentru cine dorește să cunoască ce înseamnă cu adevărat SIONISMUL, urmăriți următorul documentar realizat de o echipă de cameramani israelieni: Théodore Herzl et le côté Antisémite du Sionisme . Sionismul reprezintă ceva total străin de iudaism, de religia mozaică! Sionismul este de fapt socialismul evreiesc, și asta o spun unele dintre cele mai luminate minți ale Israelului de azi, care pun totodată semnul egalității între acesta și antisemitism!!)

Această carte a fost scrisă de Robin de Ruiter, scriitorul olandez cel mai tradus în prezent, care s-a infiltrat în Societatea Turnul de Veghe, numele oficial al sectei.

Există anumite fapte care probează natura satanică a Martorilor lui Iehova:

– Ediția Traducerea Lumii Noi, versiunea actuală a Bibliei lor, a fost influențată de traducerea din anul 1920  realizată de către germanul Johannes Greber, un preot catolic extrem de straniu, care a tradus Scripturile cu ajutorul unui medium spiritist – soția sa! Acesta a fost de altfel și motivul pentru care preotul Greber avea să fie excomunicat.

– În publicațiile sale, ierarhia sectei utilizează tehnici de inducere a unor mesaje subliminale prin diferite desene – de ex., ascunderea chipului lui Satan sub pletele lui Hristos (Veți trăi veșnic pe pământ, care va deveni un paradis,  pg. 17). În lucare am expus mai multe cazuri care prezintă și alte simboluri satanice explicite.

Pastorul american Fritz Springmeier, un fost ofițer în armata SUA, a afirmat că ierarhia iehovistă vorbește limba ezoterică, numită limba lui Enoh. Această limbă, care provine din Egiptul antic,  a fost folosită și de sataniștii de nivel înalt. Magia lui Enoh a fost dezvoltată de către Sir William Sinclair în secolul al XVI-lea,  în Scoția.

Reporter:

Ați identificat mai multe legături între secta martorilor și francmasonerie.

Laurent Glauzy:

Într-o declarație, Russell a pretins că avea acces la marile loje. Nu există nicio îndoială  că el a fost un francmason de grad înalt și membru al rozicrucienilor. Ceremoniile care au însoțit arderea corpului său și înmormântarea lui au avut loc în conformitate cu ritualurile rozicrucienilor.

Carnetul său de membru al ordinului masonic al Cavalerilor Templieri, în care a fost înscris, și având numele său înscris pe el, a  fost găsit în loja mamă: Loja albastră din Dublin. Totul probează că el a fost un templier. Turnul de Veghe se traduce în limba ebraică prin  Mizpah (Mițpa) cuvânt specific de asemenea în magia enochiană. Am remarcat că trei loje ale templierilor, toate numite ”Mițpa”, erau active în regiunea în care predica  Russell, cum ar fi Pennsylvania. În plus, francmasonii au pus la dispoziția martorilor lui Iehova spațiile lor pentru ca aceștia să se poată aduna în ele.

Existența unei scrisori din 27 decembrie 1922, scrisă de un francmason de grad 33 al Lojii din Boston, și adresată unui „frate” elvețian, a fost înaintată în ianuarie 1924, Tribunalului  Districtual din Saint-Gall: „Întrebarea dumneavoastră se referă la Asociația Studenților  Bibliei, cu sediul în Brooklyn, orașul New York. Cert este faptul că acești oameni sunt foarte utili  pentru noi. Prin mijloace indirecte, le vom oferi un  capital semnificativ. (…) Principiul de a invada o țară, este de a folosi slăbiciunile și de a submina pilonii ei. În Europa, dușmanii noștri sunt protestanții și catolicii. Dogmele lor merg  împotriva planurilor noastre, așa că trebuie să facem totul pentru a reduce numărul adepților lor și pentru a-i ridiculiza.”  În Bavaria, de exemplu, această ură anticreștină i-a împins pe Martorii lui Iehova să facă prozelitism chiar la ieșirea  dintr-un cimitir, după o înmormântare.

În această perioadă, critici ai francmasoneriei precum Edith Starr Miller (Lady Queenborough – vezi foto),  au crezut că secta a fost finanțată de către Loja Masonică evreiescă, B’nai B’rith. Russell  a  fost prietenul lui  Stephen Wise, un rabin celebru, francmason și lider al B’nai B’rith.

Reporter:

Această sectă este recunoscută ca religie oficială în Italia, Norvegia și Bulgaria. Credeți că acest proces de normalizare va avea loc și în Franța?

 Laurent Glauzy:

Desigur, și va fi foarte ușor, pentru că nimeni nu știe ce este cu adevărat această sectă.  În Franța, legea de separare a Bisericii de Stat din anul 1905 stipulează că, cultul este organizat  prin statutul juridic al asociațiilor religioase. Secta a obținut această recunoaștere în anul 2002. Acesta este un prim pas pe care-l constatăm în întreaga Europă, în special în Germania.

 La 9 martie 1998, între Guvernul bulgar și sectă a fost realizat un compromis, cu scopul de a recunoaște Martorii lui Iehova ca o asociație religioasă. Comisia Europeană a Drepturilor Omului a aprobat acordul. La rândul său, pentru a-și atinge obiectivele, secta s-a prefăcut că nu are obiecții cu privire la transfuziile de sânge. Această exprimare de poziție a fost înșelătoare, pentru a păcăli publicul. În „Spațiile Regatului” nimic nu s-a schimbat. Și mulți dintre Martorii lui Iehova încă mor datorită refuzului transfuziei de sânge. Dar, de fațadă, populația bulgară a fost asigurată oficial de consimțământul sectei în această privință. Aș adăuga că interdicția de a beneficia de transfuzii de sânge a fost decretată în Brooklyn,  în anul 1945.

 Reporter:

Aceste contradicții sunt relevante când vine vorba de serviciul militar.

 Laurent Glauzy:

Da. Secta încearcă să ascundă că discipolii săi au fost implicați în Primul Război Mondial,  pentru că în 1904, în Studiile Scripturilor, la al șaselea volum numit, Noua Creație, Russell a susținut că Biblia nu le interzice creștinilor lupta pe front. El a spus că ucenicii lui Isus erau înarmați. El a susținut că soldatul roman Corneliu, după botezul său, și-a satisfăcut serviciul militar.

 Reporter:

Puteți explica relația Martorilor lui Iehova cu cel de-al treilea Reich? 1)

 Laurent Glauzy:

Înainte de interzicerea activităților sectei, la sfârșitul lunii iunie 1935, al doilea președinte al martorilor, Rutherford, azvârlea cu declarații antisemite pentru a-l seduce pe Hitler. O parte dintre afirmațiile sale au fost consemnate în Declarația de adeziune din iunie 1935.  Rutherford  a anunțat că Iehova și Isus Hristos erau de partea naziștilor.

La sfârșitul anului 1942, Himmler a transmis personal instrucțiunea ca Martorii lui Iehova din lagărele de concentrare să beneficieze de cele mai bune condiții:  Ministerul de Interne  și  Poliția Reich-ului planificaseră deja guvernarea Rusiei în cazul în care regimul sovietic avea să fie învins de al Treilea Reich.  În această perspectivă victorioasă, Himmler plănuise pacificarea populației sovietice prin implantarea Societății Turnulu de Veghe.  Astfel, la Auschwitz și la Ravensbruck, adepții sectei au primit acte de identitate care le acordau drepturi largi inclusiv  dreptul de ieșire, și reducerea orelor de lucru. Iar administrația lagărelor de concentrare închidea ochii atunci când Studenții Bibliei se angajau să-i convertească pe rușii ortodocși.

Până la sfârșitul războiului, rușii propagau deja mesajul Turnului de Veghe în Uniunea Sovietică. În 1957, 40% dintre credincioși proveneau din lagărele de concentrare din Siberia, în care sate întregi au fost câștigate de învățăturile sectei.

În lagărele de concentrare, Martorii lui Iehova aveau reputația de a fi atât de flexibili încât ei au obținut poziții de kapos și de maiștri.

Reporter:

Ați denunțat scandalurile de pedofile ale ierarhiei din Brooklyn. Puteți da câteva amănunte?

Laurent Glauzy:

Președintele fondator, Russell, și succesorul său, Rutherford, erau deja cunoscuți pentru lipsa lor de scrupule, și ca maniaci sexuali.  Între 1995 și 1996, Candace Conti a fost abuzată sexual în mod repetat de către un membru al Martorilor lui Iehova, al congregației din Freemont, California, atunci când ea avea doar nouă ani.

În 14 iulie 2002, un documentar BBC, care a fost reluat doar în Statele Unite de către CBS, CNN, a dovedit  – pe baza mărturiei lui Bill Bowen, care a petrecut douăzeci de ani în sectă – existența unor rapoarte privind dosarele secrete a 23720 de cazuri de pedofilie înregistrate în sânul Societății Turnul de Veghe. Bill Bowen a spus că, „pedofilii au fost protejați de sistem.”

Reporter:

Cu toate acestea, Martorii lui Iehova au fost afiliați la Organizația Națiunilor Unite, în intervalul 1992-2001, ca o organizație non-guvernamentală (ONG).

Laurent Glauzy:

Într-Adevăr. Acest lucru nu este surprinzător din partea ONU:  mișcarea pentru o lume fericită (World Goodwill), fondată în anul 1932, este una dintre cele mai importante activități ale organizației Lucifer  Trust (care pentru a câștiga mai multă simpatie și-a schimbat numele în Lucis Trust în 1923), al cărui scop declarat este distrugerea umanității.  ”World Goodwill” a fost recunoscută de ONU ca un ONG, fiind prezentă  în sesiunile din Geneva și New York, ca  membru al Consiliului Economic și Social al acestui corp supranațional, ONU.

Secta Martorilor lui Iehova, de asemenea, este susținută de Departamentul de Stat al SUA.

Sursa

”Témoins de Jéhovah : une secte pédo-sataniste fondée par un sioniste franc-maçon”, par Laurent Glauzy; 30 iulie 2014

Note:

1) Jehovah’s Witnesses leaders supported Hitler and the Nazi regime. 

Iată câteva fragmente din conținutul acestei scrisori:

WATCH TOWER BIBLE AND TRACT SOCIETY
GENERAL OFFICES 117, Adams Street BROOKLYN NEW YORK, USA
GERMAN BRANCH Wachtturmstr. 1-19 MAGDEBURG C.C.P. Magdeburg 4042

Stimate cancelar al Reichului,
.

În data de 25 iunie, 1933, la Wilmersdorf Sporthalle din Berlin a avut loc o conferință de aprox 5000 Studenți ai Bibliei  (Martorii lui Iehova), reprezentând mai multe milioane de germani care sunt prieteni și adepți ai acestei mișcări, de mulți ani. Scopul acestei conferințe, la care au participat reprezentanți ai tuturor  comunităților de studenți  biblici  din Germania, a fost de a se găsi acele modalități și mijloace de a-l  informa pe cancelarul Reichului  precum și pe alți înalți oficiali ai Reich-ului german cât și guvernele țărilor sale despre următoarele:

În mai multe părți ale țării, au fost întreprinse unele acțiuni  împotriva unei corporații serioase formate din bărbați creștini  și femei,  fondată  pe temelia creștinismului pozitiv. Astfel de acțiuni pot fi descrise  doar ca o persecutare  a creștinilor de către alți creștini deoarece, acuzațiile neadevărate – care au condus la aceste acțiuni împotriva noastră – au fost lansate, în primul rând și în special, de clerul catolic.

Suntem absolut convins de imparțialitatea oficialilor guvernamentali care se ocupă de această situație. Cu toate acestea, putem concluziona că, conținutul literaturii noastre și scopul mișcării noastre sunt în mare parte interpretate greșit, datorită acuzațiile care sunt aduse împotriva noastră de către opozanții noștri religioși și care ar putea conduce la un punct de vedere prejudiciat. Acest lucru ar mai putea fi, de asemenea, datorat și cantității noastre de literatură precum și cererilor  noastră și presiunii exercitate asupra respectivilor oficiali.

Din acest motiv, lucrurile discutate în cadrul conferinței au fost consemnate într-o declarație a Watchtower Bible and Tract Society,  cu scopul de a vă fi oferită domnule Reichskanzler, precum și înalților oficiali ai Reich-ului german și a țările sale,  ca un document care atestă faptul că Studenții Bibliei din Germania au doar un singur scop în activitatea lor, și anume de a-i conduce pe oameni înapoi la Dumnezeu, și să fie martori ai Numele lui Iehova, cel preaînalt, Tatăl Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos.

Suntem convinși că dumneavoastră, domnule Reichskanzler, nu veți avea astfel de activități deranjante. Comunitățile Studenților Bibliei din Germania și membrii lor sunt, în general, cunoscuți  sub numele de apărători ai Celui Prea Înalt și de Studenți zeloși ai  Bibliei. Oficialii poliției locale vor trebui să depună mărturie despre faptul că Studenții Bibliei trebuie să fie numărați printre acele elemente ale țării și oameni care sunt cunoscuți pentru dragostea și susținerea lor pentru ordine. Și că singura lor misiune este de a atrage inimile oamenilor la Dumnezeu.

The Watchtower Bible and Tract Society (filiala Magdeburg / Germania) este centrul organizațional al misiunii Cercetătorilor Bibliei.

Sediul din Brooklyn al Societății Turnul de Veghe este pro german într-un mod exemplar, și a fost așa de mulți ani. Din acest motiv, în 1918, președintele Societății și șapte membri ai consiliului de administrație au fost condamnați la 80 ani de închisoare, pentru că președintele a refuzat să folosească două din revistele publicate de el în America pentru propaganda de război împotriva Germaniei. Aceste două reviste, „Turnul de Veghe” și „Studenții Bibliei” au fost singurele reviste din America, care au refuzat să se implice în propaganda anti-germană și din acest motiv au fost interzise și suprimate în America, în timpul războiului.

Într-un mod foarte asemănător, în decursul ultimelor luni, consiliul de administrație al Societății noastre nu numai că a refuzat să se angajeze în propagandă împotriva Germaniei, dar a luat chiar și poziție împotriva acestei propagande. Declarația anexat subliniază acest fapt și subliniază că oamenii antrenați într-o astfel de propagandă (oameni de afaceri evrei și catolici), de asemenea, sunt persecutorii cei mai zeloși ai activității societății noastre și a  consiliului său de administrație. Aceasta precum și alte pasaje ale declarației au menirea de a respinge acuzația calomnioasă, că Studenții Bibliei sunt susținuți de evrei.

La Conferința noastră de cinci mii de delegați, de asemenea, s-a menționat  – așa cum este exprimat în declarație – că, Studenții Bibliei din Germania luptă pentru aceleași obiective și idealuri etice înalte pe care, de asemenea, le susține și guvernul național al Reich-ului german, care a proclamat că respectă relația omului cu Dumnezeu , și anume: onestitatea ființei create față de creatorul său. Conferința a ajuns la concluzia că nu există contradicții atunci când vine vorba de relația dintre Studenții Bibliei din Germania și guvernul național al Reich-ului german. Dimpotrivă, referindu-ne la obiectivele pur religioase și apolitice și la eforturile Studenților Bibliei, se poate spune că acestea sunt în deplin acord cu obiectivele identice ale guvernului național al Reich-ului german.

Sperând în manifestarea bunăvoinței dumneavoastră, de care credem că ne vom bucura în curând, doresc să vă asigur de cel mai mare respect pentru dvs, onorabile domnule cancelar al  Reichului.

Cu stimă,

Watch Tower Bible și Societatea de Tracturi  Magdeburg

.

Charles T. Russell, primul președinte al Turnului de Veghe, a fost un simpatizant al evreilor și un sionist. Succesorul lui Russell, Rutherford, a continuat să sprijine în continuare această opinie până la intrarea în scena politică a lui Hitler, când și-a schimbat radical modul de gândire. La sfârșitul anilor 1920, Turnul de Veghe a făcut o întoarcere la 180 de grade, adoptând o atitudine antisemită fățiș.

„Să se știe odată pentru totdeauna că acești speculanți, oameni fără scrupule, egoiști, care se numesc evrei, și care controlează cea mai mare parte a finanțelor și afacerilor lumii, nu vor fi niciodată conducătorii acestui pământ nou. Dumnezeu nu ar risca să pună astfel de oameni egoiști, într-o poziție atât de importantă „ (The Golden Age 1927 Feb 23 p.343/Epoca de aur 1927 23 februarie p.343)

 „Evreii nu mai sunt importanți pentru Dumnezeu. … Declarația Balfour, sponsorizată de organizațiile satanice ale guvernelor păgâne, i-a recunoscut pe evrei, dăruindu-le mari favoruri. Evreii au primit mai multă atenție decât li se cuvenea cu adevărat. „ ( Vindication – Book II (1932) pp.257, 258 / Justificarea -. Cartea II (1932) pp.257, 258)

.
Vezi și:
http://mmoutreachinc.com/jehovahs_witnesses/wt_nazi.html
http://poweredbychrist.homestead.com/Hitler_Brooklyn.html
Acest articol a fost publicat în http://www.lelibrepenseur.org/, Laurent Glauzy. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.